Over
Bureau duin

Ik geloof in de kracht van mensen en organisaties om bij te dragen aan een respectvolle en duurzame wereld met vrije en gelukkige mensen, rijke natuur en een gezonde economie.

Ronald Duin

Ik ben al ruim dertig jaar actief op het gebied van leiderschap, organisatie-ontwikkeling en coaching. Eerst in dienst bij de Belastingdienst in diverse staf en managementfuncties en vanaf 1996 als zelfstandig adviseur en interim manager.

Ik studeerde belastingrecht en volgde een controllersopleiding. Daarmee heb ik een gedegen financiële basis en weet hoe belangrijk het is dat er effectief en efficient geld verdiend wordt. Het zijn altijd mensen die daar voor zorgen. Ieder mens heeft zijn drijfveren en zijn zorgen en ondersteuning nodig om optimaal te presteren en lekker in zijn vel te zitten.

De stap naar organisatie ontwikkeling en coaching is daarmee gemaakt. Daarin behaalde ik het pHBO diploma transformationeel coach, volgde uitgebreide opleidingen op het gebied van systemisch werk en vele andere workshops en trainingen. Voeg daar de persoonlijk betrokkenheid voor een duurzame en respectvolle samenleving bij en een unieke en onderscheidende combinatie is ontstaan.

Gefundeerd door gedegen kennis en ervaring op alle drie deze terreinen. Gepresenteerd met rust, humor en zorgvuldigheid.

“Ik help graag mensen en bedrijven hun meaning te ontdekken en die tot volle wasdom te laten komen; dat geeft zo veel rijkdom!”

Samenwerken?

In al mijn diensten werk ik als een partner: persoonlijk, betrokken, eerlijk, resultaatgericht en zeer toegankelijk. Daarbij heb ik de ondersteuning van een groot netwerk van collega’s met alle mogelijke specialismen die vanuit eenzelfde houding werken aan een duurzame en respectvolle samenleving. Regelmatig werk ik met hen samen aan opdrachten en in trainingen.

Kwalificaties

Bureau duin onderschrijft de gedragscodes van de NOBCO en de OOA

Waar kan ik je mee helpen?

g

Interim Management

Organisatie ontwikkeling

Coachen van teams

Coachen & Sparren

Contact

Telefoonnummer

06 54 95 83 33

E-mail

info@bureauduin.nl

Adres

Dovenetel 14, 7322 DP Apeldoorn
(Route)